Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

LaLiga: idegenben nyert a Barca – VIDEÓVAL

A riválisok szombati győzelmei után ma estére igazi győzelmi kényszer nehezedett az FC Barcelona csapatára. A katalánokat (ha csak ideiglenesen is) megelőzte a Sevilla és a Real Madrid is. A Koeman-gárda ellenfele a nemzetközi kupaindulásra áhítozó Betis volt.

LaLiga – 22. forduló
Sorozatban hatodik bajnoki győzelmére készült az FC Barcelona. A katalánok ráadásul tartalékosan álltak ki a Betis ellen. Ronald Koeman talán még a vártnál is visszafogottabb kezdőcsapatot küldött ki Sevillában a pályára. Lionel Messi és Frenkie de Jong is csak a kispadon kezdett. Igaz, a holland középpályás már a 12. percben beállni kényszerült a megsérülő Ronald Araújo helyére.
Az első félidő meddő Barca fölénnyel, illetve Betis vezetéssel ért véget. Griezmannék még a kaput is képtelen voltak eltalálni, így Messi 57. percben megejtett beállítása döntő húzás volt. Az argentin zseni szinte azonnal egyenlített. Sőt, a 68. minutumban már a Barcelona vezetett Víctor Ruiz öngóljával. A Betis védője azonban pár perc elteltével kijavította hibáját, egalizált.
Ám a végső csattanó még hátra volt: a lesajnált portugál tehetség, Trincao az első bajnoki góljával nyerő emberré vált a Barca számára.

Real Betis – FC Barcelona 2:2 (1:0)
G: Borja Iglesias (38.), Ruiz (75.) ill. Messi (59.), Ruiz (68.-öngól), Trincao (87.)

A meccs összefoglalója:

A bajnokság állása:

A góllövőlista élmezőnye: