Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool mellőzöttjét vinné a Sevilla! – sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla gárdája a nyári átigazolási időszakban a Liverpool mellőzött támadójával, Minamino Takumival erősítené meg a keretét.

Minamino Takumi nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a Liverpoolnál. A japán támadó 2020 januárjában igazolt a “Vörösökhöz” 8,5 millió euró ellenében, ahol nem tudott állandó játéklehetőséget kiharcolni magának. Jürgen Klopp irányítása alatt összesen 31 mérkőzésen kapott szerepet, amelyeken 4 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. Mivel egyre kevésbé számolt vele a német mester, így a szezon második felére kölcsönbe került a Southampton együtteséhez. A legfrissebb spanyol sajtóértesülések szerint viszont a Sevilla érdeklődését felkeltette Minamino. A spanyol klub szeretné kihasználni, hogy a több poszton is bevethető játékos nem kap sok esélyt a Liverpoolnál, így minden bizonnyal ő is nyitott lenne a váltásra a nyári átigazolási időszakban. A beszámolók alapján a Pool sem gördítene komoly akadályt Minamino távozása elé, így könnyedén összejöhet az üzlet.

A japán futballistát 2024 nyaráig köti aktuális kontraktusa a Liverpoolhoz, piaci értékét pedig 10 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.