Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Európa-liga: drámai Napoli vereség; Négyet vágott a skót éllovas

A Bajnokok Ligája remek keddi és szerdai párharcai után ma este már az Európa-ligáé volt a főszerep. Többek között pályán volt a skót bajnokságot utcahosszal vezető Rangers, a holland ligában hasító Ajax és az olasz Napoli is.

Európa-liga – 16 közé jutásért; 1. forduló

Bár túlzás lenne azt állítani, hogy a glasgow-i együttes a sorozat egyik favoritja, de Steven Gerrard tanítványai még egészen sokáig juthatnak a tavasszal. Az esélyek egyértelműek voltak, hiszen az Antwerp inkább tehetséges fiatalok gyülekezete, semmint igazán ütőképes gárda.

Royal Antwerp – Rangers 3:4 (2:1)
G.: Avenatti (45.), Rafaelov (45+8.), Hongla (66.), ill. Aribo (38.), Braisic (59., 90.-büntetőből), Kent (83.)

Az Ajax manapság többször is bekerült a sajtóhírekbe. Előbb Onana katasztrófával felérő eltiltása, majd az új igazolás Haller elmulasztott regisztrálása miatt. A Lille volt a meccs esélyese. A francia együttes elképesztő idényt fut. A közönség kedvenc Christophe Galtier jelen állása szerint az élre vezette a Ligue 1-ben a LOSC-t. Akár egy döntőig tartó menetelés is kinézhet számukra az El-ben?
Lille – Ajax 1:2 (0:0)
G.: Weah (72.), ill. Tadic (87.-büntetőből), Brobbey (89.)

A Granada még mindig a felsőház tagja a LaLigaban, pedig ebben a naptári évben csak egyetlen győzelmet arattak a spanyol pontvadászatban. A Napoli formája hullámzó, igaz, kétségtelen esélyese volt a mai találkozónak.
Granada – Napoli 2:0 (2:0)
G.: Herrera (19.), Kenedy (21.), ill.

A Dinamo Kijev és a Dinamo Zagreb mellett még a Molde is találkozott az idei Fradival. A norvég együttes ellenfele az a Hoffenheim volt, amely idén nagyon visszafogott teljesítményt nyújt.
Molde – Hoffenheim 3:3 (1:3)
G.: Ellingsen (41.), Ulland-Andersen (70.), Fofana (74.), ill. Dabbur (8., 28), Baumgartner (45+3.)