Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atlético Madrid már többet fizetett a Barcának Suarezért, mint arról először szó volt – sajtóhír

A Barcelona és az Atlético Madrid közötti eredeti megállapodásán túl már többet is kifizetett Luis Suarezért a madridi klub, és még ennél is többet fog valószínűleg. 

A katalán Sport értesülései szerint az Atlético Madrid már 7 millió eurót kifizetett a Barcelonának Luis Suarezért. 5 millió euró volt az átigazolási összeg, és most újabb 2 millió eurót utaltak át a katalán gárdának, mivel az uruguayi támadó már 20 tétmérkőzésen pályára lépett Diego Simeone együttesében.

Ráadásul a Barcelona még újabb 4 millió eurót begyűjthet, ha az Atlético bejut a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe a következő két szezonban. A jelenlegi kiírásban már a nyolcaddöntőben járnak, ahol a Chelsea lesz az ellenfelük.

Amikor bejelentették Suarez távozását, a Barca azt közölte, hogy 6 millió eurót fog az Atlético Madrid fizetni nekik különböző bónuszokban, de a jelenlegi adatok annak is ellentmondanak, hogy ingyen igazolt a fővárosi csapathoz.

A lap azt is kiemeli, hogy a két klub Suarez háta mögött egyezett meg az átigazolási összegről. Az uruguayi egyáltalán nem akart távozni a Barcelonától, így különösen úgy nem, hogy pénzt is kapnak érte, és ez lehetett az oka, hogy a katalánok nem akarták nyilvánosságra hozni a hivatalos adatokat.