Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane Mbappéról: „Csak szeretek jó játékosokat nézni…”

Ma délután megtartotta szokásos, az aktuális bajnokit felvezető sajtótájékoztatóját Zinedine Zidane. A Real Madrid francia vezetőedzőjét a Barcelonának mesterhármast vágó Kylian Mbappéről is faggatták a zsurnaliszták.

A francia bajnok Paris Saint-Germain hét közben megsemmisítette a Barcelonát, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A PSG hőse a Real Madrid által is kiszemelt Kylian Mbappé volt. A 22 éves csatár az első triplázó volt 2005. óta a Camp Nou-ban. Utoljára Diego Forlán, a Villareal játékosaként hozta ilyen megalázó helyzetbe a Barcát.

Mbappé mesterhármasával kapcsolatban kérdezték Zidane-t, és a Real mestere nem is próbálta tagadni szimpátiáját a honfitársa iránt. Igaz, igyekezett leszögezni, hogy most a legfontosabb számukra a felkészülés a szombati, Valladolid elleni bajnokira:

„Megnézem az összes mérkőzését, és élvezem amikor jó játékot látok tőle. Akárcsak az összes rajongó. Nem csodálkozom, hiszen ismerem, de inkább az érdekel, hogy miként fogunk játszani holnap. Ő és Haaland lennének Messi és Ronaldo örökösei? Nagyon erősek, akárcsak Neymar. Fiatalok, ennek a sportnak a jelenjei és jövőjei. Melyiküket részesítem előnyben kettejük közül? Egyiket se, csak szeretek jó játékosokat nézni.”

A LaLiga második helyén álló Királyiak holnap 21:00 órától lesznek pályán a Valladolid vendégeként.