Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Pochettino nem fog kockázatot vállalni Neymarral

A Paris Saint-Germain vezetőedzője, Mauricio Pochettino megerősítette, hogy bár jól halad Neymar felépülése, felesleges kockázatott nem fog vállalni a játszatásával. 

Mauricio Pochettino a legutóbbi interjújában arról beszélt, hogy Neymar felépülése a tervek szerint halad, de azt is kiemelte, hogy nem fogja siettetni a brazil támadó visszatérését. Az argentin szakember a forduló rangadója, az AS Monaco elleni bajnoki mérkőzés előtt beszélt játékosa állapotáról, és a sajtó munkatársai leginkább arra voltak kíváncsiak, hogy Neymar ott lehet-e március 10-én a Barcelona elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóján.

“Neymar jó kezekben a csapat orvosi stábjánál és nagyon jól halad a felépülése. Azonban a játékos egészsége a prioritás.”

Pochettino arról is beszélt, hogy bár a játékosai már leginkább a BL-mérkőzésre szeretnének koncentrálni, ő viszont azt szeretné megértetni velük, hogy mindig a következő meccs a legfontosabb.

“Amióta a csapatnál vagyok, a legfontosabb feladatom az, hogy mentálisan is felkészítsem a játékosokat: próbálom azt elérni náluk, hogy minden meccsen úgy játsszanak, mintha az lenne az utolsó. Holnap egy nagyon fontos meccset játszunk egy olyan csapat ellen, ami csak öt ponttal van lemaradva mögöttünk. A Monaco ellen meg van az esélyünk arra, hogy megmutassuk, mentálisan is nagyon erősek vagyunk, és hogy tudunk ugyanúgy játszani, ahogy a Barcelona ellen is.”

A PSG vasárnap este 21 órakor lép pályára az AS Monaco ellen a francia bajnokság 26. fordulójában.