Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Schalke szurkolói be akartak törni a stadionba – VIDEÓ

A Borussia Dortmund elleni 4-0-s vereség után szombat este a német bajnokság (Bundesliga) sereghajtójának, a Schalke 04 csapata szurkolói nem nézték jó szemmel az ősi rivális elleni tükörsima fiaskót…

A mindig parázs rangadónak számító Ruhr-vidéki derbi sima elvesztése után a Schalke 04 szurkolói olyannyira feldühödtek, hogy a Borussia Dortmund elleni zárt kapus találkozó lefújása után szombat este be akartak törni a mérkőzés után a stadionba, és nem akarták onnan elengedni a játékosokat.

A súlyos vereség után a kék-fehér szurkolók kemény tagja, mintegy 200-250 ember a stadion lezárt bejáratánál nyomás alá helyezte a biztonságiakat, be akartak ugyanis jutni a stadionba. A drukkerek közül többen átmásztak a kerítésen, de a stadionon belülre nem jutottak be. A játékosok addig bent várakoznak, mígnem kis idő múlva lecsillapodtak a kedélyek, a szurkolók hazamentek, és a labdarúgók is elhagyhatták a létesítményt.

A gelsenkircheni csapat az idei szezonban történelmi mélységeket jár meg, hiszen az első 22 forduló alatt 15 meccset veszített el, egyetlen győzelme és hat döntetlenje jóvoltából mindössze 9 ponttal rendelkezik a sereghajtó helyen, és már most 9 ponttal van lemaradva egyáltalán a 16., osztályozós helytől is.