Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szörnyű csapás érte Ronaldinhót

A 2020-as esztendőben hosszú hónapokat a börtönben töltő egykori aranylabdás brazil zseni, Ronaldinho édesanyja a hétvégén elhunyt…

A szombati napon több dél-amerikai médium megerősítette, hogy Ronaldinho édesanyja egy Porto alegrei kórházban életét vesztette. A beszámolók szerint Dona Miguelina tavaly decemberben fertőződött meg a koronavírussal, azóta folyamatosan romlott az állapota. Az asszony 71 évet élt.

Az elhunyt édesanya annak idején minden pénzét feladta annak érdekében, hogy rendkívül tehetséges kisfia álma teljesüljön, és Ronaldinho focista lehessen, melyet a brazil klasszis sikerei csúcsán nem győzött elégszer megköszönni édesanyjának.

A 2005-ös aranylabdás Ronaldinho pályafutása során többek közt a Paris Saint-Germain, a Barcelona és az AC Milan soraiban töltötte el ígéretes éveket, miközben a Selecao szerelését 97 alkalommal ölthette magára, 2002-ben világbajnoki címig jutott a brazil válogatottal.

A 40. születésnapját tavaly hamis papírjai miatt a börtönben töltő Ronaldinho korábbi beszámolók szerint a 2021-es esztendőben nagy dobásra készült, hiszen a tervek szerint a futballkarrierjét bemutató film fog készülni róla.

Őszinte részvétünk!