Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

HIVATALOS: visszaigazolt Európába a korábbi Juventus védő

Az Egyesült Államokat is érintő légióskeringője után egészen pontosan haza, vagyis Svájcba igazolt a korábbi válogatott Reto Ziegler. A 35 esztendős védő nem kevés nívós bajnokság és klub megjárása után készül lezárni pályafutását.

A cím egy kicsit túlzás, lévén hiába volt 2011. és 2014. között a Juve játékosa, a klub mezét éles meccsen sohasem húzhatta magára Ziegler. A svájci játékost ugyanis rendre kölcsönadta a Juventus.

A harmincöt válogatottságig jutó Ziegler legutóbb az FC Dallas játékosa volt, három teljes MLS-idényen keresztül. Szombaton pedig aláírt gyaníthatóan utolsó profi klubjához, a Luganohoz. A Super League-ben ötödik helyen álló csapatnál annak a Kecskés Ákosnak lehet posztriválisa, aki eddig alapember volt a kezdőben.

A korábban a Servette-ben, a Zürichben, a Grasshoppers-ben, a Tottenhamben, a Hamburgban, a Wiganben, a Sampdoriaban, a Fenerbahceben, A Lokomotiv Moszkvában, a Sassuoloban, a Sionban és a Luzernben is megforduló Ziegler a szezon végéig írt alá szerződést a Luganoval.