Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Luis Suárez vallott a (klub)váltásról!

A neves France Football című lapnap adott legutóbbi, hosszas interjújában az uruguayi csatár barcelonai távozásáról is őszintén színt vallott.

A 34 esztendős klasszis csatár mint mondta, bármennyire is szerette/szereti a Barcát, kimondottan rossz szájízzel kellett távoznia.

“Ami a leginkább elszomorított, hogy azt mondták, túl öreg vagyok, és hogy szerintük már nem leszek képes a top szinten állandó, jó teljesítményre. Eléggé lehangolt ez a vélemény!” – Idézi a France Football az Atlético csatárát, aki alaposan rácáfolt a katalánokra, hiszen elég csak 17 bajnokiján szerzett 16 gólját említenünk.

“Nehéz volt a váltás, hiszen ahogyan én is, a családom is szerette Barcelonát. Nem csak a várost, sok barátot is magunk mögött kellett hagynunk. A legnehezebb az volt, hogy a gyerekeknek is meg kellett változtatnunk az elmúlt években megszokott életüket, a barcelonai szokásokat. Nem is beszélve arról, hogy egy világjárvány közepén költöztünk, egyáltalán nem volt könnyű beilleszkedniük Madridban!” – Folytatta Suárez.

“A másik oldalról nézve viszont nem maradhattam ott, ahol nem látnak szívesen! A családommal Madridban is hamar boldogok lettünk, köszönhetően annak, hogy mindenki érzi körülöttem, hogy újra élvezem a munkám, és újra boldog lehetek. Utóbbi szintén alapvető tényező.” – Fogalmazott a Barcában kettő híján 200 gólt jegyző csatár, akinek vélhetően elégtételt jelentene az is, ha a jelenleg bajnoki listavezető Atlético Madriddal révbe érhetne a La Ligában.