Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: a hajrában harcolta ki a győzelmet az emberelőnyben játszó Real – videóval

Hiába a fél csapatnyi sérült a Real Madrid keretében, Zidane csapata emberelőnyben így is kihasználta Freuler hibáját.

Megannyi viharfelhő gyülekezett a Real Madrid együttese felett a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének odavágója előtt, hiszen a Habfehérek keretében Karim Benzema, Álvaro Odriozola, Éder Militao, Federico Valverde, Marcelo, Eden Hazard, Rodrygo, Daniel Carvajal és Sergio Ramos is kimaradásra kényszerült.

A kilenc kimaradó ellenében az Atalanta viszont szinte teljes sorral várhatta a Királyiakat, hiszen mindössze Hateboer játékát kellett nélkülöznie Gasperininek.

A mérkőzés azonban ennek ellenére úgy tűnt, hogy eldőlni látszik az első félidőben, amikor is Freuler borította fel az utolsó emberként a kiugró Mendyt, így kapva azonnali piros lapot a játékvezetőtől.

Az emberhátrányban játszó bergamói csapat azonban egészen a 86. percig helytállt, amikor szintén Mendy indított meg egy csodálatos emelést a jobb felső sarkot kilőve, ezzel pedig beállítva az 0-1-es végeredményt.

Atalanta – Real Madrid 0-1 (0-0)
Helyszín: Gewiss Stadion (Bergamo) Vezette: Stieler T.
Gólszerzők: – ill. Mendy (86.)
Sárga lap: – ill. –
Kiállítás: Freuler (17.) ill. –

Real Madrid: Courtois, Vazquez, Varane, Nacho, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Asensio (Arribas 76.), Vinicius (Mariano 57.), Isco (Duro 76.)

Atalanta: Golini, Toloi, Romero, Djimsiti, Maehle (Palomino 85.), Roon, Freuler, Gosens, Pessina, Muriel (Ilicic 56. Malinovsky 86.), Zapata (Pasalic 30.)