Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Celtic: A gyenge szereplés vezéráldozattal járt! – Hivatalos

Vezéráldozattal járt a Celtic ‘vergődése’ az idei szezonban. A koronavírus járvány hiába érte el többször is a ‘zöld-fehéreket’, várható volt, hogy az ősi rivális Rangers mögötti, jelenlegi 18 pontos hátránynak következményei lesznek.

A Celtic szerda reggel némiképp mégis váratlan (?) bejelentést tett azt illetően, hogy Neil Lennon menedzser távozik a posztjárl. A klubot már második ízben (először 2010-204 között, majd 2019 februárja óta egészen mostanáig – a szerk.) menedzserként szolgáló 49 esztendős szakember saját maga döntött a távozás mellett.

“Tudtuk, hogy különösen nehéz lesz az idei szezon, de a történtekre nem készülhettünk fel. Számos összetevője van annak, hogy nem tudtunk olyan szinten teljesíteni, mint az elmúlt években. Menedzserként keményen dolgoztam azon, hogy fordítani tudjunk a dolgokon. Sajnos ez nem sikerült. Mindig a legjobb tudásom szerint szolgáltam a Celtic-et, igyekezve megfelelni a szurkolók elvárásainak is az eredményességet illetően.

A Celtic a szívemhez nőtt, hiszen rengeteget kaptam ettől a klubtól! A jövőben semmi mást nem kívánok a klubnak, mint azt, hogy újra sikeres legyen! Köszönök mindent a játékosoknak, vezetőknek és szurkolóknak!” – Idézi a Celtic honlapja az észak-ír menedzser búcsúzó gondolatait.

A Celticcel eddigi edzői pályája során négy bajnoki címet és két Skót-kupát nyerő Neil Lennon helyét egyelőre segítője, John Kennedy veszi át, határozatlan időre.