Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane szerint készen állnak az Atalanta ellen!

Mint arról beszámoltunk, az olaszok szerint a sérülések miatt több sebből is vérző Real Madrid ellen az Atalanta tűnik az esélyesebbnek a párharc első, szerda esti találkozóján. A túloldalon már jóval visszafogottabban fogalmaznak: például a madridiak edzője, Zinedin Zidane már nem mert és nem is akart jóslatokba bocsátkozni.

“Nincsenek illúzióink azt illetően, hogy mi vár ránk az Atalanta ellen. Tudjuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, de ettől még szeretnénk jó eredményt elérni. Mint mindig, ezúttal is a saját dolgunkra kell koncentrálnunk!” – Kezdett bele gondolatmenetébe Zidane, aki finoman ugyan, de visszautasította, hogy a Bajnokok Ligája esetleges megnyeréséről kérdezzék.

“Megnyerni a Bajnokok Ligáját? A sorozat ezen szakaszában felesleges erről még csak beszélni is! Még csak az Atalanta elleni visszavágóra sem érdemes előre tekintenünk. Ahogyan a játékosaim is vallják, itt minden egyes meccs felér egy döntővel, amit mi szerda este meg szeretnénk nyerni! A Bajnokok Ligája különleges sorozat, főleg a Real Madrid életében. Nagy nyomással jár, ha eljutsz idáig. A játékosaim már többször igazolták, hogy szeretnek nyomás alatt futballozni, készen állnak a találkozóra.” – Így a blancók trénere, aki hozzátette, hogy bármennyi sérültjük is van, nem lennének elégedettek a döntetlennel, így nem arra fognak játszani.

“Az Atalanta ellen meccs biztosan szolgál majd újszerű tapasztalatokkal. Nagyon erős csapat, sajátos stílusjegyekkel. Meg kell találnunk az ellenszert a játékukra. Hogy hasonlítanak-e a 2019-es Ajaxra, amely meglepetésre búcsúztatott bennünket? Nem szeretem az összehasonlításokat. Az Atalanta is támadó felfogású csapat, fizikálisan nagyon erősek, és egy kiváló, tapasztalt edzőjük van. Bármennyi sérültünk is van, készen állunk a feladatra, szeretnénk jó játékkal egy még jobb eredményt elérni Bergamóban.” – Folytatta az ellenfél rövid elemzésével Zidane, megjegyezve még, hogy nagy rajongója Gian Piero Gasperini munkásságának.

 

Az Atalanta – Real Madrid találkozót 21:00-tól az M4 Sort élőben közvetíti!