Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern München kölcsönben szereplő játékosa szívesen visszatérne csapatához

A jelenleg a bajorokat kölcsönjátékosként erősítő brazil szélső elmondása szerint egyáltalán nem zárkózik el attól, hogy visszatérjen a Juventushoz.


Douglas Costa az idei szezont a Juventus játékosaként a Bayern Münchennél kezdte meg kölcsönben. A nem a legjobb formáját mutató és jelenleg is sérüléssel bajlódó 30 éves brazil játékos egy podcast-adásban beszélt arról, hogy mik a tervei a közeli jövőben.

“Szívesen visszatérnék Olaszországba, ez egy olyan ország, amelyet nagyra tartok és szeretek. Meglátjuk mi fog történni, továbbra is szerződésben állok a Juventusszal” – árulta el Costa.

A 31-szeres brazil válogatott labdarúgó a 2020/21-es idényben kevesebb szerephez jut, mint anno, amikor a német rekordbajnokot erősítette. Ugyan 20 mérkőzésen pályára léphetett, de ezekből mindösszesen háromszor volt kezdő, egy gól mellett három gólpasszt osztott ki.

“Most nagyobb hangsúlyt helyezünk a támadásra, rövidebb ideig tartjuk a labdát, ez jobban tetszik, a Bajnokok Ligáját is megnyerték tavaly ennek a játékstílusnak köszönhetően. Korábban inkább a labdatartást tartottuk szem előtt” – mondta a 30 éves szélső.