Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: bőven elég volt a döntetlen az MU-nak, kiesett a Leicester és a Leverkusen is – videóval

Az Európa-liga késő esti mérkőzésein a Manchester United a döntetlennel is simán kiharcolta helyét a legjobb 16 között. Ezen kívül több meglepetés is született: esélytelenebb ellenféllel szemben búcsúzott a Leicester és a Leverkusen is. Az Olympiakos a PSV otthonában vívta ki a továbbjutást.

Brendan Rodgers alakulata a gól nélküli, idegenbeli odavágó után nagyon sima, kétgólos vereséget szenvedett a cseh Slavia Praha ellen, így a Rókák a keret erősségét illetően idő előtt búcsúztak a második számú európai kupasorozattól.

Leicester City FC – SK Slavia Praha 0–2 (összesítésben 0-2)
Gólszerzők: Provod (49.), Sima (79.)

A találkozó videós összefoglalója:

A gyógyszergyáriak rendkívül gólgazdag első meccset játszottak a svájci Young Boys gárdájával, amely ezúttal is győzedelmeskedni tudott, így nem is forgott veszélyben a továbbjutásuk.

Bayer 04 Leverkusen – BSC Young Boys 0–2 (összesítésben 3-6)
Gólszerzők: Siebatcheu (48.), Fassnacht (86.)

A Vörös Ördögök ugyan a vártnál erősebb kezdőcsapattal álltak fel a Real Sociedad ellen, pedig a párharc már a múlthéten eldőlt a manchesteriek négygólos sikerével. A visszavágón nem született találat egyik oldalon sem.

Manchester United FC – Real Sociedad 0–0 (összesítésben 4-0)

A találkozó videós összefoglalója:

Az Olympiakos az első körben 4–2-re nyert a holland PSV ellen, így ezúttal a minimális vereség is belefért a pireusziaknak, akik tehát gólgazdag csata után készülhetnek a nyolcaddöntőre.

PSV Eindhoven – Olympiakos FC 2–1 (összesítésben 4-5)
Gólszerzők: Zahavi (23., 44.), ill. Koka (88.)

A találkozó videós összefoglalója: