Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pep Guardiolát korábbi játékosa kritizálta kemény szavakkal

A manchesteri együttestől távozó spanyol labdarúgó erős szavakkal illette egykori menedzserét, aki jelenlegi trénerével viszont nagyon boldog.


A Manchester Citynél irányította Pep Guradiola honfitársát, Angelinót, aki nem finomkodott, amikor korábbi vezetőedzőjéről kérdezték a RB Leipzig játékosát.

A 24 éves balhátvéd 2019-ben tért vissza a Cityhez, ahonnan előtte több alkalommal is kölcsönadták, de az utolsó idényében a PSV Eindhovenben olyan teljesítményt nyújtott, ami alapján azt gondolhatta, hogy lesz keresnivalója az angol együttesben. Ehhez képest mindösszesen 15 találkozón kapott lehetőséget, viszont ebből Premier League mérkőzésen csak hatszor szerepelhetett, leginkább a kupamérkőzéseken jutott szóhoz. Majd ezt követően a Leipzighez szerződött, ahol jelenleg is szerepel.

“Pep kicsinált és megölte önbizalmam is. Miután visszatértem Eindhovenből Manchesterbe nem kaptam meg az igazi esélyt. Örültem, hogy Lipcsébe kerültem és része lehetek ennek a klubnak” – mondta Angelino.

A Leipzignél nagy örömmel fogadták és Julian Nagelsmanntól folyamatos játéklehetőséget kap a spanyol, így róla természetesen csak jókat tudott mondani.

“Az egyikük játéklehetőséget és önbizalmat adott, a másikuk nem. Lipcsében az első pillanattól kezdve élvezem a bizalmat. A klub és az edző hihetetlen lökést adott nekem, és örülök, hogy rendszeresen játszhatok” – nyilatkozta a 24 éves spanyol balhátvéd.