Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ETO: aláírt a Milan-játékos testvére

Az ETO FC Győr leigazolta a nemrég szintén a győri csapattól az AC Milanhoz szerződő, Kerkez Milos testvérét.

Milos bátyja, a 20 esztendős Marko korábban, már megfordult az ETO utánpótlásában, most Szerbiából tért vissza a magyar csapathoz. Ez Kerkez Marko első profi szerződése.

A fiatal játékos egyelőre csak a szezon végéig írt alá és a győri csapat tartalék együttesét fogja erősíteni. Kerkez már be is mutatkozott a csapatban, sőt csereként beállva gól is szerzett.

– Nagyon örülök, hogy az ETO-nál kaphattam profi szerződést. Korábban Milostól már megtudtam, hogy nagyszerű munka folyik a klubnál. Mindenki nagyon jól fogadott, segítenek a beilleszkedésben. Azon leszek, hogy rászolgáljak a szakmai stáb bizalmára, és beverekedjem magam az első csapat keretébe. Szerencsére a bemutatkozásom jól sikerült, hiszen győzni tudtunk Hegykőn az ETO Akadémiával, és sikerült gólt szereznem. Úgy gondolom, a mély talajú pályán az egész csapat jól teljesített, és megérdemelt győzelmet arattunk”– nyilatkozta a klub honlapjának a játékos.

Az ETO felnőtt csapata elég felemás szezont fut, jelenleg 11. a csapat a húsz csapatos NB II-ben. Rosszul kezdték a bajnokságot, majd egy egészen jól sikerült téli hajrával felzárkóztak, de a tavaszi szezonban, még csak egy meccset sikerült megnyerniük. Hétvégén a tabellán utolsó helyen álló DEAC-ot fogadják.