Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Felgyorsulhatnak az események Mbappé körül!

A Paris Saint-Germain sportigazgatója, Leonardo legutóbb nyilvánosan is elismerte, hogy küszöbön áll a döntés meghozatala Mbappé jövőjét illetően. 

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a párizsiaktól már Maurici Pochettino is utalt arra, hogy rövidesen döntés születhet a 22 esztendős klasszis jövője kapcsán.
Leonardo lényegében megerősítette az argentin trénert, mondván ‘küszöbön’ áll a nagy bejelentés.

“Meglepődök akkor, amikor Mbappé jövőjéről olvasom a híreket. Még egy teljes szezon hátra van a szerződéséből, nagyon fontos játékosunk már most is, és ez csak fokozódik szezonról-szezonra. Látható az is, hogy Mbappé is egyre nagyobb felelősséget vállal magára a pályán. Sokszor egyeztettünk már vele, így elérkezett az idő, hogy meghozzuk a döntést. Küszöbön áll, hogy mindez nyilvánosságra kerüljön!” – Idézi a spanyol As sportnapilap a klubvezetőt, aki szerint Neymar esetében hasonlóan meghozták a döntést már a színfalak mögött.

Érdekesség, hogy Leoanrdo a PSG további átigazolási terveiről is beszélt, mondván szeretnék meghosszabbítani Ángel Di Maria és Juan Bernat nyáron lejáró szerződését; ugyanakkor Julian Draxlert bármennyire kiváló játékosnak tartják, a német támadó vélhetően távozni fog a francia fővársoból.