Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Dallas játékosa örülne, ha Messi az MLS-be igazolna

A tengerentúlon nagyon várják a hatszoros aranylabdás támadót, még ha csak az ellenfél csapatába is szerződne, sokak álma valóra válna egy-két nyilatkozatból leszűrve.


Az FC Dallasban szereplő argentin játékos, Franco Jara nagyon boldog lenne, ha honfitársa, Lionel Messi az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságba szerződne, még akkor is, ha egy riválishoz igazolna. A 32 éves csatár egészen pontosan azt mondta, hogy megcsókolná a Barcelona legendájának egyik testrészét.

“Ha Messi az MLS-be jön játszani, akkor lábat fogok neki csókolni. Őrületes lenne, ha idejönne” – mondta az argentin támadó a 90min-nek nyilatkozva.

Mint az már ismert, Messi szerződése a nyáron lejár és még most sem ismert az álláspontja, hogy marad még a klubnál vagy máshová szerződik. Az biztos, hogy több együttes is megkörnyékezte már a 33 éves Barca ikont, ugyanis szabadon tárgyalhat vele bárki január elsejétől. A hírek szerint a legesélyesebb a leigazolására a Paris Saint-Germain vagy a Manchester City lehet. A 33 éves labdarúgó 21 év után inthet búcsút a katalánoknak rengeteg egyénileg és csapat szinten begyűjtött díjjal és trófeával a háta mögött.