Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékost cserélhet az Inter és a Manchester United! – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint játékost cserélhet egymással a nyári átigazolási időszakban az Inter és a Manchester United együttese. A két fél Marcelo Brozovic és Alex Telles játékjogát cserélné el.

Alex Telles a nyáron érkezett a Manchester United együtteséhez 15 millió euró ellenében. A brazil hátvéd viszont eddig nem kapta meg a várt játékperceket, miután Luke Shaw egyértelműen a “Vörös Ördögök” első számú balhátvédjének számít. A 28 esztendős futballista eddig mindössze 16 találkozón kapott szerepet a Unitednél, összesen 1247 perc erejéig, amelyeken 3 gólpasszt osztott ki. Mivel Telles nem jut elegendő lehetőséghez Angliában, így máris felröppentek olyan hírek, miszerint a nyáron továbbállhat, méghozzá Olaszországba. Az Inter Live legfrissebb értesülései szerint a Manchester United és az Inter játékost cserélhet a nyár folyamán. A milánói alakulat ugyanis érdeklődik Telles iránt, míg a Unitedet többször is hírbe hozták már a fekete-kékek középpályásával, Marcelo Brozoviccsal.

A beszámolók alapján a transzfer úgy valósulhatna meg nyáron, hogy az Inter Brozovicot és némi pénzösszeget utalna a United számára Tellesért cserébe. A két játékos piaci értéke a mértékadó transfermarkt szerint szinte teljesen megegyezik (Brozovic 36, Telles 35 millió euró), ám a horvát futballista szerződése 2022 nyaráig, míg a brazil védőé 2024 nyaráig köti aktuális csapatához.