Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: változás Ramos szerződéshosszabbításának ügyében

Spanyol sajtóhírek szerint a Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos és a klub elnöke, Florentino Perez egyre közelebb áll a megegyezéshez. 

Jó hírek érkeztek a Real Madrid szurkolóinak a spanyol Marca szerint: a lap azt állítja, hogy Florentino Perez és Sergio Ramos folyamatosan kapcsolatban állnak egymással a védő szerződéshosszabbításának ügyében, és a lap most már úgy tudja, hogy közelebb állnak a megegyezéshez, mint Ramos távozásához.

A Real Madrid csapatkapitánya a hírek szerint elutasította az első ajánlatot, így félő volt, hogy az elnök és a játékos kapcsolata megromlik, azonban a páros a keddi találkozójukon profin, őszintén és kedvesen tudott beszélgetni egymással. A rövid tárgyalás jó hangulatban zajlott, és egy lépéssel közelebb kerültek ahhoz az új ajánlathoz, amit Ramos is képes lesz elfogadni.

A Real Madrid jelenleg épp a fizetéscsökkentésekkel akarja megoldani a koronavírus okozta kieséseket. Ramos magas fizetési igényét és a három éves szerződését Perez nem képes jó lelkiismerettel vállalni a jelenlegi körülmények között. Most viszont ki szeretnék használni a védő sérülését, és ezt az időt arra fordítani, hogy megoldják a problémákat és megbeszéljék a hosszabbítás részleteit. A Real Madrid jelenleg még nem alakította át az első ajánlatát, pedig Ramos már december óta legálisan tárgyalhat más klubokkal.