Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb sztárhátvédet nézett ki a Bayern München – sajtóhír

Dayot Upamecano nyártól esedékes megszerzése ellenére a hírek szerint újabb hátvéd leigazolását töri a fejét a német bajnokságot (Bundesliga) vezető Bayern München vezetősége…

A Tuttosport információi szerint a Bayern München csapata is érdeklődik a Napoli felkapott sztárhátvédje, Kalidou Koulibaly leigazolása iránt, azonban a bajorok legfeljebb 45 millió eurót fizetnének érte, ami csak töredéke annak az összegnek, melyet a nápolyiak kérnek érte.

A 29 éves szenegáli hátvéd esetleges klubváltása már az egész nyári átigazolási időszak során téma volt a világsajtóba, első sorban a Manchester City érdeklődött iránta, de végül az érintett kluboknak nem sikerült egyezségre jutniuk. A kiszivárgott információk szerint viszont a Liverpool csapata megadná az Aurelio De Laurentiis klubtulajdonos által a hátvédfenoménért kért 75 millió eurós összeget, miután a szigetországiak rendkívül szorult helyzetbe kerültek hátvédfronton a sérülések miatt.

Koulibalyt az olasz klub 2014-ben mindössze 6.5 millió font ellenében szerezte meg a belga Genktől, általános piaci értéke a Serie A-ban azonban több mint tízszeresére emelkedett. Koulibaly az elmúlt öt és fél év alatt több mint 200 mérkőzésen lépett pályára a Napoli szerelésében, s a védelemben igazi falként funkcionált, azonban az idei szezonban – ahogy csapatáé is – a játéka jelentősen visszaesett, és most már egyre inkább kész tényként kezelik a távozását, de jól látszik, hogy meghatározott érték alatt nem akarnak megválni tőle, tavaly nyáron ezért sem adták el.