Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Francia csapat jelentkezett be az Arsenal sztárjáért – sajtóhír

Szigetországi sajtóhírek szerint könnyen előfordulhat, hogy az idei szezonban mérsékelt lehetőséghez jutó francia támadó nyáron elhagyja az Arsenal együttesét…

A The Mirror legfrissebb információi szerint a francia bajnokság (Ligue 1) idei szezonjában egész jól teljesítő AS Monaco csapata nyáron le akarja igazolni az Arsenal francia csatárát, Alexandre Lacazette-et.

A 30 éves támadót még 2022-ig köti szerződés az “ágyúsokhoz”, ám az idei szezonban nyújtott mérsékeltebb teljesítménye okán egyre gyakrabban merült fel a sajtóban a nyári távozásának lehetősége. A korábban az Olympique Lyon csapatában szereplő 16-szoros francia válogatott támadó míg az első két londoni évében együttesen 27 gólt szerzett, addig az angol bajnokság legutóbbi kiírását csupán tíz találattal zárta, jelenleg pedig kilenc gólnál tat.

Lacazette összességében három és fél év alatt 157 meccsen 59 gólt lőtt az Arsenal színeiben, ami az első számú gólfelelős, Aubameyang “farvízén” nem számít rossz teljesítménynek, de az elmúlt hetekben kiesett Mikel Arteta bizalmából.

A szigetországi forrás szerint mindenesetre a hercegségbeli gárda élénken fogja figyelni Lacazett további helyzetének alakulását klubjánál, és ha lesz rá alkalmuk, mindenképpen akcióba akarnak érte lépni a következő átigazolási időszak során.