Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: hazai pályán bukott pontokat a Real Madrid – videóval

Újabb botlásának köszönhetően immár az FC Barcelona mögé csúszott a Real Madrid a tabellán.

5 meccses nyerőszériája ellenére bukott fontos bajnoki pontokat a Real Madrid, miután a Real Sociedad együttese pontokat lopott a címvédő otthonából.

Hiába várta bombaformában a királyi gárda a Manchester United ellen bukdácsoló Real Sociedad együttesét, a hazaiak mindössze a 89. percben tudtak pontot menteni Portu váratlan gólját követően.

Az első játékrészben ugyan a Real Madrid dominanciája volt szembeötlő, a királyiak egyszerűen nem voltak képesek befejezni az akcióikat, Karim Benzema és Eden Hazard hiánya is szemmel láthatóan erősödött ahogyan teltek a percek, a francia csatár helyettese Mariano Díaz több helyzetet is elszalasztott.

A második játékrészben még jobban rákapcsolt a Real Madrid, azonban jött a hideg zuhany, a Real Sociedad támadója, Portu ünnepelhetett egy sikeres fejest követően.

A Habfehérek foggal-körömmel küzdöttek az egyenlítésért, amelynek ugyan meg lett a gyümölcse Vinícius Jr góljának köszönhetően, ez azonban a mérkőzés 89. percében már túl későn érkezett, így a két csapat osztozkodott a pontokon 1-1-es végeredménnyel.

A Real Madrid így visszacsúszott a harmadik helyre, az Atletico Madrid és az FC Barcelona mögé.

Real Madrid  – Real Sociedad 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Vinícius Jr. (89.) ill. Portu (55.)
Kiállítás: – ill. –

Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, Varane, Nacho, F. Mendy – Casemiro, T. Kroos, Modric (F. Valverde, 76.) – Asensio (Rodrygo, 61.), Isco (Vinícius Júnior, 61.), Mariano Díaz (Hugo Duro, 61.).

Sociedad: Remiro – Gorosabel, Zubeldia, Le Normand, Monreal – A. Guevara, Zubimendi – Portu (Barrenetxea, 72.), David Silva, Oyarzabal – Isak.

A 25. forduló eddigi eredményei és további programja:

Péntek:
Levante – Athletic Bilbao: 1-1

Szombat:
Eibar – Huesca: 1-1
Sevilla – Barcelona: 0-2
Alaves – Osasuna 0-1
Getafe – Valencia 3-0

Vasárnap:
14:00 Celta Vigo – Valladolid 1-1
16:15 Cadíz – Betis  0-1
18:30 Granada – Elche  2-1
21:00 Villarreal – Atlético Madrid 0-2

Hétfő:
21:00 Real Madrid – Real Sociedad 1-1