Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: “Messi akkor marad, ha megválasztanak!”

Közeleg az elhalasztott elnökválasztás új időpontja a katalán fővárosban. Egészen biztos, hogy erre is gondolhatott a sokak szerint az elnöki szék legkomolyabb várományosának tartott Joan Laporta, aki egy több mint hangzatos kijelentést tett.

Laporta ugyanis nemes egyszerűséggel saját személyéhez kötötte Lionel Messi maradását.

“Továbbra is remek a kapcsolatom Leo-val. Beszélgettünk már a választásokról is. Biztos vagyok benne, hogy mindent átértékel majd, az eredménytől függően!” – kezdte gondolatmenetét Laporta.

“Hogy mit gondolok Messi maradásáról? Ha elnöknek választanak, számomra nem kérdés, hogy Leo maradni fog, ellenkező esetben viszont távozik majd Barcelonából! Egészen biztosra veszem, hogy ha a riválisaim nyernek, Messit nem láthatjuk többet a Barca mezében!” – Jelentette ki Laporta, majd még hozzátette: “Messit nem a pénz vezérli, sikeres és versenyképes csapatban akar futballozni. Az én ajánlatomat meg fogja hallgatni, de a többiéket (…) már nem!”

Mit is tehetnénk még hozzá?! Laporta, gondolatai azért egészen biztos, hogy sok Barca-szimpatizáns esetében célba érhettek (…)

 

A tervek szerint március 7-én, vasárnap tartják majd az elnökválasztást az FC Barcelonánál!