Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Benzema: “Zidane olyan, mintha a bátyám lenne”

Karim Benzema most már szinte tényleg a Real Madrid egyedüli gólgyártója, aki a legutóbbi  interjújában beszélt Zinedine Zidane és Cristiano Ronaldóval való kapcsolatáról is. 

Karim Benzemának nagyon jó kapcsolata a Real Madrid menedzserével, Zinedine Zidane-nal, amit úgy írt le a legutóbbi interjújában, mintha egy család lennének. A francia csatár egész jól játszik honfitársa kezei alatt a második regnálása során, ami a jó kapcsolatból is fakadhat.

“Zidane olyan nekem, mintha a bátyám lenne. A pályán kívül folyton tanácsokat ad nekem”

– mesélte Benzema az ICON magazinnak.

A francia támadónak egy olyan, szinte lehetetlen feladatot kell ellátnia, hogy betöltse a Cristiano Ronaldo hagyta űrt a Real Madridnál, de Benzema úgy gondolja, azzal, hogy a portugál a Juventusba igazolt, csak elmélyítette a játékát.

“Nagyon jó volt Cristiano Ronaldóval együtt játszani, de azzal, hogy távozott, egy másik szerepben játszhatok. Ő 50 gólt lőtt minden évben és nekem idomulnom kellett a játékához. Ő az egyik legjobb játékos a világon és jó volt az oldalán játszani.”

Egy játékos, aki olyan státuszban van, mint Benzema, nem igazán tudja kikerülni a reflektorfényt, ahogy az elmúlt években is többször került a címlapokra teljesítményével és pályán kívüli tevékenységeivel is. A játékos azonban tagadja, hogy immunis lenne a kritikákra.

“Nem igaz, hogy nincsenek rám hatással. Nekem is vannak érzéseim, de soha nem mutatnám meg a gyengeségeimet, ha lennének. Ha nem érzem jól magam, nem fogom világgá kürtölni.”