Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést kaphat a Manchester United sztárja! – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United gárdája hamarosan új szerződést fog ajánlani Bruno Fernandesnek. A portugál középpályás fizetése megduplázódhat a hosszabbítás után.

Bruno Fernandes leigazolása igazi telitalálat volt a Manchester Unitednél. A portugál középpályás érkezésével ugyanis sokat javult a “Vörös Ördögök” játéka és hosszú idő után megtalálták azt a személyt, aki magára merte vállalni a karmesteri szerepet a csapatnál. A 26 esztendős futballista érkezése óta szinte minden mérkőzésen legalább 1 gólban szerepet vállal. Teljesítményét a legfrissebb angol sajtóhírek szerint a Manchester United szeretné is meghálálni egy új szerződéssel, aminek értelmében a jelenlegi heti 100 ezer fontos fizetése megduplázódna.

Fernandest tavaly januárban szerezte meg a manchesteri gárda 55 millió euróért. A középpályás azóta 62 meccsen lépett pályára, amelyeken 34 gólt és 21 gólpasszt jegyzett. Aktuális kontraktusa 2025 nyaráig érvényes. Piaci értékét 90 millió euróra teszi a transfermarkt.