Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marcelo Bielsa egyik legjobbját csaklizná el Jürgen Klopp – sajtóhír

Az angol gigász az újonc riválisának támadójára csapna le, akinek a hírek szerint nagy rajongója Jürgen Klopp mester.


Angol sajtóinformációk szerint a Liverpool a Leeds United labdarúgóját, Raphinhát szemelte ki, akit a nyáron igazolnának le a Vörösök. A 24 éves jobbszélső abban az esetben érkezhet, ha a feleslegesnek vélt Xherdan Shaqiri és Takumi Minamino is továbbáll a nyáron, amire jelenleg nagy az esély, mert egyikőjüknek sem jöttek be a számításai.

A 24 éves brazil támadó játékát Jürgen Klopp nagyon kedveli és mindenképpen csapatához csábítaná, amennyiben a vezetőség zöld utat ad rá, azonban ehhez a hírek szerint az is kell, hogy a Bajnokok Ligájában indulhasson a klub.

A Leedshez a szélső leigazolását Marcelo Bielsa szorgalmazta, ugyanis a Rennes együttesénél nyújtott teljesítményével megvette az argentin mestert. A nyáron azonban újabb szintet léphet, ha a fentebb említett feltételek teljesülnek a Liverpoolnál.

Raphinha tavaly októberben csatlakozott a Fehérekhez 18.5 millió euró ellenében a Rennes csapatától, azóta pedig 29 tétmérkőzésen lépett pályára az angol klub színeiben, amelyeken 7-7 gólt és gólpasszt jegyzett a brazil.