Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megszületett de Gea kislánya

Péntek délután napvilágot látott a Manchester United spanyol sztárkapusának gyermeke, aki a következő hetekre hazakéreckedett a csapatához…

A Manchester United spanyol kapusa, David de Gea születendő gyermeke miatt hagyta ki csapata hétközi mérkőzését a Crystal Palace ellen. A pénteki napon a 30 éves spanyol válogatott kapusnak és feleségének, Edurne Garcíának a kislánya napvilágot látott, melyről említést tett a csapat menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer a legutóbbi sajtótájékoztatón:

“Ez természetesen egy fantasztikus nap David számára. Amikor apává válsz, valószínűleg az a legjobb érzés a világon. Azok, akik elég szerencsések ahhoz, hogy már átélhették az érzést, pontosan tudják, hogy David most min megy keresztül. Biztosítani fogjuk számára a szükséges időt, mielőtt visszatérne. Ő kérte, hogy hazamehessen és a régi, megszokott világban ez nem szükségeltetne többet egy napnál, ami után már el is lehetne hagyni a kórházat és újra játékra készen állhatna. De a világjárvány és a karantén miatt egészen más világot élünk manapság.

Ettől függetlenül úgy éreztük, hogy amikor David jelezte, hogy szeretné támogatni a barátnőjét, akkor nem volt min gondolkodni. Dean remekül teljesített és készen áll a további bevetésekre. Természetesen meg fogom adni Davidnak a szükséges időt.”

A “vörös ördögök” a második helyen állnak az angol bajnokság (Premier League) idei kiírásában, vasárnap pedig az éllovas Manchester City ellen vívhatnak városi rangadót.