Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Hazard most a sérülése közben sérült meg

Szinte már bohózatba illő hírrel kell szembesülnie (újra) a Real Madrid szurkolóinak: a sérüléséből éppen lábadozó Eden Hazard most ismét megsérült, így lehet, hogy a visszatérése is csúszni fog. 

A hír viszont igaz: Eden Hazard ismét megsérült, úgy, hogy még fel sem épült az előzőből. A belga szélső a legutóbbi edzésen fájdalmat érzett azon a területen, ahol korábban megsérült, ami lényegében a jelenlegi rehabilitációs programjának visszaesését jelenti.

Hazard izomsérülés miatt volt harcképtelen az utóbbi időszakban, de eddig jól haladt a felépülése, és február 21-én vissza is tért a valdebebasi edzőközpontba. Ott viszont már az elmúlt héten sem tudott együtt edzeni a társaival, ami oka a spanyol Marca szerint egy enyhe fájdalom annál az izomnál, ami miatt pihenőre kényszerült, ezért a Real Madrid inkább behúzta a vészféket és visszarendelte a támadót.

Az Atalanta elleni BL-nyolcaddöntő-visszavágón azonban még így is esélyes lehet Hazard visszatérése, ám a komor valóság inkább az, hogy Zinedine Zidane vezetőedző már nem is csodálkozik a belga sérülésein, és már megszokta, hogy nélküle kell megterveznie a keretet. Emellett a francia szakember biztosan nem nevezi a játékost, hacsak nincs 100 százalékos állapotban, de ha ez meglesz, akkor ott lehet az Atalanta ellen.

Hazard várhatóan könnyített edzésmunkával folytatja a hétvégén, ami azt jelenti, hogy az edzőteremben tréningezhet és a pályára is kimehet, ám még a társak nélkül.