Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Roma karmesterével erősítene a PSG! – sajtóhír

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain gárdája a nyári átigazolási időszakban szeretné megszerezni az AS Roma kiválóságát, Lorenzo Pellegrinit.

Már tavaly nyáron is az átigazolási időszak egyik slágertémája volt Lorenzo Pellegrini távozása az AS Romától. A 24 esztendős futballista akkor végül a maradás mellett döntött, és úgy nézett ki, hogy az idei szezon folyamán alá is ír egy új szerződést a klubbal. Erre azonban még nem került sor, így ismét egyre hangosabbak azok a pletykák, miszerint Pellegrini elhagyja az olasz fővárost az idény végén. A Calcio Mercato legfrissebb értesülései szerint a középpályás iránt legélénkebben a PSG érdeklődik, akik szeretnék is kihasználni azt, hogy nem történt meg a szerződéshosszabítás a felek között. Pellegrini aktuális kontraktuásban ugyanis “csak” egy 25 millió eurós kivásárlási ár szerepel záradékként, amit a párizsiak boldogan kifizetnének. Az AS Roma helyzetét nehezíti, hogy játékosuk aktuális szerződése jövő nyáron lejár, így ha nem jön össze a hosszabbítás és komoly pénzt szeretnének kapni érte, akkor még idén nyáron értékesíteniük kell.

Pellegrini a “Farkasok” mezét eddig 136 alkalommal öltötte magára. Ezeken a találkozókon 15 gólt és 31 gólpasszt jegyzett. Ebben a szezonban 31 mérkőzésen 5 találat és 6 assziszt a mérlege. Piaci értékét 37 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.