Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Régi ismerős tért vissza Spanyolországba – HIVATALOS

A spanyol bajnokságban (La Liga) a bennmaradásért küzdő Elche csapata fontos bejelentést tett, miután egy potenciális húzóembert igazolt le…

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Elche gárdája a szombati napon megerősítette, hogy szabadúszóként szerzőtette a legutóbb az MLS-ben játszó rutinos argentin szélsőt, Pablo Piattit, aki előtte hosszú éveket töltött Spanyolországban.

A 31 esztendős szélső az MLS 2020-as idényét a Toronto FC alkalmazásában töltötte, melyben 17 meccsen négy gólt szerzett, múlt novemberben lejáró szerződése után viszont egészen mostanáig sehova nem kötelezte el magát. Piatti az azt megelőző közel másfél évtized során több mint 300 fellépést vállalt a spanyol élvonalban az Almería (2008-2011), a Valencia (2011-2016) és az Espanyol (2016-2019) játékosaként, míg hazájában az Estudiantes La Plata csapatában szerepelt.

A Sevilla legyőzésével a minap hatalmas skalpot begyűjtő Elche együttese jelenleg elcsípte az utolsó bennmaradást érő helyet a La Liga 2020-2021-es kiírásában, de a hátralévő 12 bajnoki fordulóban még ádáz csata vár rájuk élvonalbeli tagságuk megőrzése érdekében, melyben egy Piattihoz hasonló rutinos harcos komoly segítséget jelenthet.