Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Szerződést hosszabbított a magyar válogatott játékos! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Freiburg gárdája hivatalos fórumain bejelentette, hogy szerződést hosszabbított a magyar válogatott Sallai Rolanddal. A felek nem hozták nyilvánosságra a hosszabbítás részleteit.

A német bajnokság középmezőnyéhez tartozó Freiburg gárdája a mai nap folyamán hivatalos közösségi oldalain jelezte, hogy sikerült megegyezésre jutniuk Sallai Rolanddal a szerződéshosszabbítást illetően. A szélső 2018 nyarán érkezett az APOEL Nicosiától, azóta pedig összesen 53 alkalommal lépett pályára a német klub színeiben, amelyeken 9 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. A Freiburg az alábbiakat írta Sallairól a hivatalos bejelentés után:

Nagyon örülünk, hogy sikerült megegyeznünk Rolanddal. Igen nagy fejlődésen ment keresztül az utóbbi hónapokban. Egyre érettebben és magabiztosabban futballozik, amihez rendkívüli agilitás is párosul.

A 23 esztendős futballista is nagyon boldog volt, hogy a Freiburg számít rá a jövőben:

Rendkívül boldog vagyok a Freiburgnál. A célom, hogy folyamatosan fejlődjön a játékom, amivel a csapat hasznára lehetek. Alig várom, hogy folytassuk a közös munkát.

Sallai ebben a szezonban összesen 20 mérkőzésen kapott szerepet, amelyeken 5 gólt és 4 gólpasszt jegyzett. Szerződése részleteit nem hozta nyilvánosságra a klub, így nem tudni, hogy meddig kötelezte el magát a csapatnál.