Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: két nagy visszatérő ott lehet a Real Madrid keretében az Atalanta ellen

Jó hír érkezett a Real Madrid szurkolói számára: a mai edzésen már a társakkal együtt edzett a csapatkapitány, Sergio Ramos és Eden Hazard is, akik így minden bizonnyal ott lehetnek az Atalanta elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján. 

A Real Madrid szerdai, valdebebasi edzésén Zinedine Zidane vezetőedző már a Sergio Ramost és Eden Hazard-t is tréningezhette. A csapatkapitány és a belga szélső már jó ideje parkolópályán volt sérülés miatt, de most mindketten visszatérhettek az edzésekre, ahol társaikkal együtt dolgozhattak már.

Ramos február 16-án esett át egy gyors térdműtéten, ami miatt már akkor nagyjából hat hete volt harcképtelen, majd utána még egy hónap rehabilitáció várt rá, de most már teljes intenzitással dolgozhat a többiekkel. A kapitány is így tervezte a visszatérését, és akár már a hétvégi, Elche elleni bajnoki mérkőzésen is ott lehet, de biztosan csak az Atalanta ellen léphet majd pályára a BL-ben.

Hazard február 3-án szerzett ismét izomsérülést, és bár akkor úgy tűnt, hogy maximum 3 vagy 4 hetet kell kihagynia, a két hete kicsit rásérült a lábára, ezért visszább kellett lépni az edzésekben. Bár a belga talán még nem lehet ott az Elche ellen, az BL-nyolcaddöntőre mindenképp nevezni szeretnék már. Ehhez viszont az kell, hogy mind a ketten végig tudják csinálni az edzéseket.