Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: “Messinek nem lehet kétsége a jövőről”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Barcelona a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének szerda esti visszavágóján biztató játéka ellenére csak 1-1-es döntetlent ért el a Paris Saint-Germain ellen, mellyel búcsúzni kényszerült a sorozattól…

A szomorú, ám emelt fővel történő kiesést követően a Barcelona vezetőedzője, Ronald Koeman természetese Lionel Messi jövőjére is kitért a sajtótájékoztatóján:

“Messi már jó ideje láthatja, hogy a korábbi változtatások miatt rengeteget fejlődött a csapat. Minőségi fiatal játékosaink vannak, akikre nagy jövő vár. Messinek nem lehet kétsége a csapat jövőjét illetően.”

“Ki kell emelni csapatom hozzáállását, mert ez a legfontosabb. Ezen a szinten kell folytatnunk, ez a mi szintünk. Remekül játszottak a fiataljaink, elkapták a fonalat. A bajnokságban nagyon jó sorozatban vagyunk és a Király-kupában is ott vagyunk a döntőben. A Bajnokok Ligájából ugyan kiestünk, de lehet még szép szezonunk” – vélekedett a mostani idényt megelőzően kinevezett holland szakember, akivel finoman szólva is nyögvenyelősen indította az idényt a katalán gárda.

Koeman úgy vélte, csapata akár a bravúrra is képes lehetett volna: “hatalmas lelkesedéssel játszottunk, és sokadszor fordult velünk elő, hogy az ellenfél kapusa volt a meccs legjobbja. A kihagyott tizenegyes megváltoztatta a mérkőzést, ha az bemegy, minden másként végződik.”