Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nemanja Matic szívesen visszatérne korábbi csapatához, de még nem most

A szerb védekező szellemű középpályás azt nyilatkozta, hogy amennyiben karrierje végéhez közelít úgy még szívesen visszatérne Portugáliába.

A Manchester United labdarúgója, Nemanja Matic úgy fogalmazott, hogy egyelőre még maradna az angol gigásznál, de ha távoznia kell, akkor szívesen csatlakozna egykori klubjához, a Benficához. A rutinos játékos viszont kikötötte, hogyha visszatér a portugál bajnokságba, akkor csak is a Sasokhoz. A 32 éves középpályás korábban 2011 júliusától 2014 januárjáig erősítette a rekordbajnok lisszaboni klubot.

“Még nem gondolkodom azon, hogy befejezem a karrierem. A Benfica mindig is a szívemben lesz, meglátjuk mit hoz a jövő. Ha megkeresne a Benfica, akkor elgondolkodnék rajta, de jelenleg nagyon boldog vagyok a Manchester Unitednél. Nem gondolok a távozásomra, viszont a foci kiszámíthatatlan. Amennyiben visszatérek Portugáliába, akkor csak a Benfica lehet számomra a célállomás” – nyilatkozta Matic a portugál Sport TV-nek.

A 48-szoros szerb válogatott középpályás 2017 nyarán csatlakozott a Vörös Ördögökhöz a rivális Chelsea-től 45 millió euróért cserébe, azóta 146 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a manchesteri csapat színeiben, amelyeken 4 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. Jelenleg 2023-ig szól Matic szerződése a Manchester United együttesénél.