Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atletico Madrid támadójával erősítene a Manchester City! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City gárdája a nyári átigazolási időszakban kivetné hálóját az Atletico Madrid csatárára, Joao Félixre. A portugál támadót a hírek szerint Diego Simeone hajlandó is lenne elengedni.

2019 nyarán 127 millió euróért vásárolta meg a Benficától Joao Félixet az Atletico Madrid, ám a legfrissebb sajtóhírek szerint két év után már túl is adhatnak a portugál támadón. A Cuatro legújabb beszámolója alapján a Pep Guardiola vezette Manchester Cityt érdekelné is a 21 esztendős játékos leigazolása. Guardiola fő terve, hogy az idény végén minden bizonnyal távozó Sergio Agüero helyettesét megtalálja, és erre Félixet ideális jelöltnek tartja. A beszámolók alapján az Atletico Madrid hajlandó is lenne megválni legdrágább igazolásától, ugyanis Diego Simeone nem érzi elég elkötelezettnek a portugál támadót a csapat iránt.

A “Matracosok” csatára nagyon jól kezdte ezt az idényt, ám a szezon közepén formája kissé megtorpant, valamint sérülések is hátráltatták, ennek ellenére eljutott 10 gólig és 5 gólpasszig 31 mérkőzésen. Az Atletico mezében eddig összesen 67 meccsen lépett pályára, amelyeken 19 találat és 8 assziszt a mérlege. Szerződése 2026 nyaráig köti a spanyol fővárosba. Piaci értékét 100 millió euróra teszi a mértékadó transfermarkt.