Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: egyik sztárjátékosának eladásából fedeznék Agüero fizetését – sajtóhír

A katalánok régi-új elnöke a Manchester Citytől távozó és hírek szerint a spanyol gigászhoz tartó Sergio Agüero fizetését Coutinho eladásából fedezné.


A Sport értesülései szerint a Barcelona nemrégiben kinevezett elnöke, Joan Laporta a katalánok kegyvesztett támadó középpályásának, Coutinhónak az eladását tervezi, így némi pénzhez jut a pénzügyi gondokkal küzdő együttes, sőt, a brazil magas fizetése is felszabadulna, ennek következtében abból Sergio Agüero bérét tudná fedezni a katalán gárda.

A spanyol csapat első embere a hírek szerint további játékosoktól is megválna, mint például a kapus Neto vagy Samuel Umtiti, akiknek a helyére fiatal játékosok beépítését tervezik, ezzel sokat tudna a Barca spórolni a fizetéseken. A katalánok a hírek szerint már 40 millió euróért is túladnának rajta, nem szeretnék, hogy a nyakukon maradjon a labdarúgó.

Coutinho 145 millió euróért érkezett hatalmas reményekkel Barcelonába a Liverpool csapatától, de a kezdeti jó teljesítmény hamar alább hagyott, így kiszorult a kezdőből, sőt, kölcsön is adták őt a Bayern Münchennek. A 62-szeres brazil válogatott középpályás a katalánok színeiben 90 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 23 gólt és 14 gólpasszt jegyzett.