Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: A Bayer Leverkusenben köthet ki a világbajnok játékos! – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain gárdáját erősítő Julian Draxler a szezon végén visszatérhet a Bundesligába. A világbajnok játékost a Bayer Leverkusen csábítja nagy erőkkel.

A Todofichajes legfrissebb információi alapján a nyártól a Bayer Leverkusen csapatában folytathatja pályafutását Julian Draxler. A 27 esztendős játékos szerződése az idény végén jár le a Paris Saint-Germainnél, amit nem kíván meghosszabbítani a világbajnok játékos és a csapat sem. Draxler így ingyen távozhat a szezon végeztével, és van is érdeklődő iránta. Korábban leginkább az Arsenal puhatolózásáról lehetett hallani vele kapcsolatban, ugyanis Mikel Arteta mindenképp szeretne egy kreatív középpályással erősíteni. A beszámolók szerint sokáig az “Ágyúsok” jó helyzetben is voltak, ám mostanra már a Bayer Leverkusen együttesét tartják a legesélyesebbnek arra, hogy megszerezze Draxler játékjogát. Ennek igen egyszerű oka az, hogy a futballista szívesebben visszatérne szülőhazájába, minthogy a Premier Leaguben folytassa pályafutását.

Draxler 2017 januárja óta erősíti a PSG gárdáját, előtte a Schalke és a Wolfsburg alakulatában játszott. A párizsi klub színeiben eddig összesen 161 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 24 gólt és 36 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 20 millió euróra teszi a mértékadó transfermarkt.