Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az olasz élvonalból igazolna hálóőrt a Borussia Dortmund – sajtóhír

A BVB-nél vetélytársat szeretnének hozni a jelenlegi első számú portás, Bürki mellé, aki az elmúlt hónapokban több alkalommal is gyenge teljesítménnyel rukkolt elő.


A Borussia Dortmund az elkényelmesedni látszó Roman Bürki mellé leigazolná a Lazio cserekapusát, Thomas Strakoshát, akinek a személyében egy méltó vetélytársat kaphat, olasz és német sajtóinformációk szerint.

Az albán hálóőr az idei idényben Pepe Reina mögött meglepetésre csak második számú kapus jelenleg az olasz gárdánál, ennek következtében szívesen váltana és próbálná ki magát másutt. A 14-szeres válogatott labdarúgónak 2022-ben jár le a szerződése, így ha a Lazio komolyabb pénzt szeretne látni belőle, akkor még a nyáron túlad rajta. Jelenlegi piaci értékét 20 millió euróra becsülik.

Strakosha 2012 óta erősíti a Laziót, akkor a Panionios utánpótlás csapatától érkezett kevesebb, mint 100 ezer euróért. Az olasz együttes felnőtt keretébe 2013 nyarán került fel, egy idényt a Salernitana gárdájánál is eltöltött kölcsönben. A közel hét szezonja alatt 174 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 209 gólt kapott és csak 39 találkozón maradt érintetlen a hálója.