Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Di María döntést hozott a jövőjéről – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, a közelmúltban halálos fenyegetést kapott az argentin labdarúgó és családja…

(Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

Gastón Edul beszámolói szerint a Benfica veterán argentin szélsője, Ángel Di María úgy határozott, hogy a közelmúltban a családját ért halálos fenyegetések miatt idén nyáron nem tér vissza nevelőcsapatához, a Rosário Centralhoz, noha előzetesen azt tervezte volna.

A 2007 óta Európában futballozó 36 esztendős szélső eredetileg úgy számolt, hogy a Benficánál június 30-ig érvényben lévő szerződése lejártával visszatérhet nevelőcsapatához, állítólag már be is iratta a gyermekeit egy rosáriói iskolába, azonban a fenyegetettség kétségeket ébresztett a labdarúgóban és családjában. Di María korábban 2007 és 2010 között erősítette először a lisszaboniakat, majd a tavaly nyári visszatérése óta 46 mérkőzésen 16 gólt és 15 előkészítést jegyzett a csapat színeiben.

Di María az évek során a válogatott finálék koronázatlan specialistája lett, hiszen a 2008-as olimpiai döntőben, a 2021-es Copa América-fináléban és a tavalyi vb-döntőben egyaránt eredményes tudott lenni.

A portugál sajtó várakozásai szerint a rutinos jobbszélső újabb idényre meghosszabbíthatja szerződését a Benficánál.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!