Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Halálos fenyegetést kapott Di María és családja

Argentin sajtóbeszámolók szerint az argentin világbajnok klasszis és családja halálos fenyegetést kapott…

(Photo by Ira L. Black/Getty Images)

Megbízható sajtóbeszámolók szerint Ángel Di María és családja egy autóból kidobott üzenetben halálos fenyegetést kapott, melyben arra figyelmeztették a játékost, hogy ne térjen vissza Rosárióba.

A fenyegetést állítólag egy cetlire írták, és helyi idő szerint hétfő hajnali fél háromkor dobták ki egy szürke autóból a Funes-hegy lábánál található Miraflores lakóközösség bejáratánál, ahol Di María családjának több tagja, köztük az édesanyja is megszállt – és ahol Di María is meg szokott pihenni rendszeresen.

Helyi sajtóhírek szerint egy kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatba hozható kartell fenyegette meg a 135-szörös válogatott szélsőt, a cetlin az alábbi üzenet állt:

“Mondd meg Ángel fiadnak, hogy ne térjen vissza Rosárióba, mert különben mindent tönkreteszünk azzal, hogy megölünk egy családtagot. Még Pullaro (a kormányzó) sem ment meg benneteket.”

A beszámolók szerint a játékost és az argentin válogatott tagjait érzékenyen érintették a történtek. Hétfői sajtótájékoztatóján Lionel Scaloni szövetségi kapitány is együttérzését fejezte ki Di María irányába.

“Ángel tudja, hogy mindenben támogatjuk őt, bármire is van szüksége. Az a fontos, hogy játsszon, ez talán eltereli a figyelmét erről az esetről” – fogalmazott Scaloni.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!