Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Thomas Tuchel megvédte játékosát

A német szakember honfitársa védelmére kelt, akit egyre többen kezdenek ki az elmúlt időszakban gólképtelensége miatt.


A Chelsea vezetőedzője, Thomas Tuchel kinevette azokat az újságírókat, akik Timo Werner jövőjét kérdőjelezték meg a klubnál, ugyanis szerinte nem kell aggódnia a csatárnak az átigazolási pletykák miatt.

A 25 éves labdarúgó nagyon nehéz időszakot él meg, ugyanis az elmúlt négy hónapot tekintve mindösszesen egyetlen alkalommal volt képes betalálni, pedig 20 tétmérkőzésen is pályára lépett, ráadásul többnyire kezdőként. A német tréner azonban védelmébe vette és az újságíróknak nem kedvesen üzente meg, hogy inkább könyvet olvassanak, mintsem átigazolási pletykákat.

“Fejezd be a kamu átigazolási hírek olvasását, olvass inkább könyvet. Timo nem lehet csalódott, mert a Liverpool ellen nagy meccset játszott, talán a legjobbat, amióta itt vagyok. Az Everton ellen is jól futballozott, sok helyzete volt. Igaz, nem talált be, ami nem tesz jót az önbizalmának. Azt tanácsoltuk neki, hogy ne az eredményre koncentráljon, hanem a folyamatokra, a döntéseinek helyességére. Nincs idő elmélkedni azon, hogy mi lesz majd nyáron, vagy jövőre. Jelenleg nincs oka arra, hogy csalódott legyen” – válaszolta Tuchel a Werner körülötti pletykákra.