Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MEZmegaz: ilyen lesz az Arsenal új hazai meze

Bátor lépése szánta el magát az Adidas. A német sportszergyártó ugyanis kitalálta, hogy az Arsenal következő hazai mezén nem csak a tradicionális fehér és skarlát szín fog megjelenni. Részletek alább, illetve a csatolt posztban képek a Footyheadlines jóvoltából.

Elképesztő módon repül az idő. Az „Ágyúsok” nemrég még a Puma sótlan és erőtlen próbálkozásait nyögték, ám a következő már a negyedik éve lesz a klub és az Adidas második „házasságának”.

A német cégtől máris kiszivárogtak a nyáron bemutatandó új hazai mez részletei, és bizony nem lett csúnya a végeredmény. Színeiben a Nike korábbi kreációira emlékeztet, míg maga a formavilág a 2018-19-es modell „visszatérése”. A tengerészkék szín hazai garnitúrán való megjelenítése szintén merész ötlet az Adidas-tól. Azzal, hogy nem csak az ikonikus, vállra csapott három csíkon, hanem a felkaron is megjelenik, mintegy létjogosultságot nyert az ötlet. A hír szerint a hazai szerelés további tartozéka szintén letisztult fehér nadrág és fehér sportszár lesz.