Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

100 milliós igazolásra készül nyáron a City – sajtóhír

Szigetországi lapinformációk szerint mindkét fél egyaránt nyitott a jövőbeli együttműködésre, így a Manchester City együttese egy igazán hangzatos transzfert hajthat végre az előttünk álló nyári transzfer időszak alkalmával…

A Daily Mail megalapozott információi szerint a Manchester City gárdája a kért 100 millió fontos összeget is hajlandó kifizetni a nyáron az Aston Villa részére a birminghamiek csapatkapitánya, Jack Grealish szolgálataiért cserébe.

A 25 éves középpályás korábban három szezonban a másodosztályban (Championship) volt a gárda húzóembere, a 2019-2020-as kiírásban pedig 41 pályára lépést számlált, mely mérkőzések alatt 10 találatot is szerzett. Az aktuális idényben 22 bajnoki mérkőzésen hat találatnál jár, nevét pedig már kétségkívül a PL legjobbjai között emlegetik posztját. A saját nevelésű csapatkapitány minden sorozatot figyelembe véve már több mint 200 tétmeccsen húzhatta magára a Villa szerelését.

Emlékezhetünk rá, hogy a tavalyi szezonban még leginkább a Manchester United akarta leigazolni a Villa kiválóságát, az utóbbi időben azonban már inkább a városi vetélytárs érdeklődésével van tele a szigetországi sajtó, akik kész tényként kezelik, hogy ahogyan a City meg akarja szerezni őt, Grealish is mielőbb szeretne az Etihadba igazolni.