Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liga 1: saját magát verte meg a címvédő

Kiélezett harc  folyik a román bajnoki címért, péntek este összecsapott az első helyen pontazonossággal álló FCSB (lánykori nevén Steaua Bukarest) és a kolozsvári Cluj. 

Az első félidőben a fővárosi csapat volt az aktívabb és a 41. percben emberelőnyben is kerültek, amikor a Cluj kapusa, Arlauskis teljesen feleslegesen szabálytalankodott a tizenhatoson kívül. A litván kapusnak ez volt az első mérkőzése a csapatban, mióta visszatért az egy éves kitérőjéből Szaúd-Arábiából.
Még az első félidő hosszabbításában büntetőhöz juthatott volna a hazai csapat, azonban a játékvezető nem ette meg Morutan műesését.

A 49. percben Chipciu óriásit hibázott a saját tizenhatosán belül, a hátrahúzódó támadó elhagyta a labdát, amire Olanu lecsapott és szép gólt rúgott 1-0!
A 62. percben megint egy súlyos védelmi hibát követett el a vendég csapat védelme, ezúttal is Olanu szerzett labdát, beadásába beletudott érni egy védő, de a szemfüles Tanase gólt tudott szerezni 2-0! A 78. percben egy gyönyörű támadás végén Morutan szerzett káprázatos gólt 3-0!

FCSB – CFR Cluj 3-0 (0-0)
Helyszín: Bukarest, Nemzeti Stadion Vezette: O. Hategan
Gólszerzők: Olaru (49.), Tanase (62.), Morutan (78.) ill.
Kiállítva:ill. Arlauskis (41.)

A Liga 1 állása

A góllövőlista élmezőnye