Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Skócia: Nem áll díszsorfalat a Celtic a rangadón!

Vasárnap ismét Skócia legnagyobb derbijére kerül sor a Celtic és a Rangers között. Steven Gerrard együttese már biztos bajnokként látogat az ősi rivális otthonába, ahol a hazaiak nem fognak díszsorfalat állni a tiszteletükre.

A holnapi nap folyamán ismét egymásnak feszül a Celtic és a Rangers gárdája. Az Old Firm-derbinek már bajnokként vág neki a Rangers. Steven Gerrard csapata az ősi rivális ellen lép pályára először a bajnokságban azt követően, hogy biztossá vált az, hogy már nem lehet őket letaszítani a trónról. Az 55. bajnoki címét begyüjtő együttesnek viszont nem fog díszsorfalat állni a Celtic, ezt a csapat megbízott menedzsere, John Kennedy mondta el:

Megbeszéltük ezt és arra a döntésre jutottunk, hogy nem állunk díszsorfalat. Bő két évvel ezelőtt ők sem tették meg ezt nekünk, és úgy gondolom, hogy akkor nem csináltak ekkora ügyet ebből.

A Celtic korábbi mestere, Brendan Rodgers szerint viszont megilletné a Rangerst ez a kitüntetés, ráadásul a Celtic is alázatosságát és kiválóságát mutatna ezzel a tettel.

A Celtic-Rangers összecsapásra vasárnap kerül sor 13:00-tól. A Rangers 6 mérkőzéssel a szezon vége előtt még veretlennek mondhatja magát, előnye pedig 20 pont a nagy riválissal szemben.