Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: nem okozott nehézséges az Aston Villa a Tottenham számára – videóval

Tovább folytatódik az Aston Villa vesszőfutása Jack Grealish nélkül, ezúttal a Tottenham aratott sima győzelmet.

Újabb mérkőzés került pótlásra a vasárnapi játéknapon, miután az Aston Villa a 18. fordulóból elmaradt összecsapást pótolta a Tottenham Hotspur együttesét fogadva a Villa Parkban.

A Sheffield és a Wolves utáni bukdácsolásokat követően az Aston Villa egyre inkább lejjebb csúszott a tabellán, Jack Grealish több hónapos kihagyása egyre inkább meglátszik csapata szereplésén és helyezésén a tabellán, a 10. helyen álló csapat azonban ennek ellenére szeretett volna javítani a szintén hullámvölgyben járó Tottenhamet fogadva.

Az Arsenal ellen frissen kikapó londoniak azonban határozottan három pontért jöttek a Villa Parkba, Mourinho csapata kissé feladva elveit megrohamozta a hazaiakat, így az első félidőben Carlos Vinicius tudott betalálni szinte üres kapura kijátszva, míg a második félidőben Harry Kane értékesíthetett büntetőt, amely szinte idő előtt zárta le a mérkőzést, így beállítva a 0-2-es végeredményt, amelynek köszönhetően a Tottenham megelőzte a Liverpoolt, és a 6. helyre ugrott fel.

Az Aston Villa pedig kétségbeesetten várhatja sztárjuk visszatérését, hiszen Jack Grealish hiányában nem számíthat sok jóra az együttes.

Aston Villa  – Tottenham 0-2 (0-1)
Gólszerzők: – ill. Carlos Vinicius (29.) Kane (68.)
Kiállítás: – ill. –