Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ousmane Dembelé: “Újra erősnek érzem magam!”

A Real Sociedad ellen betaláló Ousmane Dembelé a meccset követően köszönetet mondott a Barcának azért, hogy végre újra önbizalomtól duzzadó futballistának érzi magát!

“2017-ben, amikor a Barcához érkeztem, egy vékony, törékeny és gyenge fiatal voltam. Mostanra érzem igazán, hogy mennyit sikerült változnom! Fizikálisan össze se hasonlítható a mostani állapotom a korábbival! Változtattam az edzésmódszereimen is, és sokkal hatékonyabban tudok készülni a következő találkozóra” – Idézi a katalán Sport című napilap a világbajnok francia játékost.

“Sokat köszönhetek a Barcának, hiszen rengeteget fejlődtem itt! Minden megváltozott körülöttem, ami abszolút az előnyömre vált. Most érzem ezt igazán! Három nehéz, sérülésekkel teli év áll mögöttem. Összességében viszont ezek a negatív tapasztalatok megerősítettek! Tapasztaltabb játékos vagyok, és most már tudom azt is, hogy mennyit jelent mosolyogva végezni a saját dolgomat!” – Így Dembelé, aki megjegyezte azt is, hogy hálás Ronald Koeman vezetőedzőnek azért a bizalomért, amelyet a holland trénertől kap.

Beszédes adat, hogy 2017-es klubváltása óta Ousmane Dembelé most először volt bevethető egymást követő, 23 tétmérkőzésen. A 23 esztendős korábbi Dortmund-játékos ráadásul igencsak ‘él’ új szerepkörében: Ronald Koemannál már sokkal inkább (egy rengeteget mozgó) középső támadóként/csatárként kap szerepet, mintsem klasszikus szélsőként.