Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aaron Ramsey visszatérhet a Premier League-be, azonban nem az Arsenalhoz – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint Ramsey nyáron távozhat a Juventustól és visszatérhet Angliába, viszont nem az Ágyúsokhoz csatlakozhat.


A Calcio Mercato úgy tudja, hogy a Juventus újjá szeretné építeni a csapatot, amelynek Aaron Ramsey nem a része. A forrás szerint a fizetése és folyamatos sérülései miatt a torinói gárda nem ragaszkodna a középpályáshoz, akiből még némi pénz is befolyhat a kasszába. Jelenlegi piaci értékét 20 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de, kontraktusa 2023-ig él a Zebrákkal.

A 30 éves walesi játékos iránt érdeklődő is van, méghozzá a Liverpool, aki a nagy valószínűséggel távozó Georginio Wijnaldum helyettesét keresi, mivel a szerződése lejár nyáron, és a holland labdarúgó nem szeretné meghosszabbítani azt, mert a Barcelona tárt karokkal várja őt.

Ramsey több, mint egy évtizedet töltött az Arsenal csapatánál, és még a Juventushoz szerződését követően is többször elmondta, hogy mennyire fontos az életében a londoni klub, ehhez képest meglepő, hogy a Vörösökhöz igazolna, és nem korábbi együtteséhez térne vissza.